Rapçi Sansar Salvo serbest bırakıldı!

Sansar Salvo Tutuklandı!

Rap müzik camiasının tanınan isimlerinden Sansar Salvo olarak bilinen Ekincan Arslan, babasına şiddet uyguladığı ve tehdit ettiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşması sonucu 13 Nisan tarihinde gözaltına alındı ve tutuklandı.

Arslan hakkında hazırlanan iddianamede, babasının göğüs bölgesine eliyle vurduğu belirtildi ve “üst soya karşı kasten basit yaralama” suçundan 1 yıl 6 aya kadar hapis cezası istendi.

Şüpheli Ekincan Arslan, mahkemeye çıkarıldıktan sonra serbest bırakıldı.

Related Posts

Katil İsrail’in Gazze’ye saldırılarında biri bebek 10 Filistinli hayatını kaybetti

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’nin çeşitli bölgelerine sabah saatlerinden itibaren düzenlediği saldırılarda aralarında bir bebeğin de olduğu 10 Filistinli yaşamını yitirdi, çok sayıda kişi yaralandı.

Adıyaman Belediye Başkanı’nın ifadesi tamamlandı

Adıyaman Belediye Başkanı’nın ifadesi tamamlandı. Dün akşam saatlerinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tutuklanmıştı.

3500 yıllık gizemli kentin sır perdesi aralandı

Peru’nun zengin tarihi, çığır açıcı bir keşifle bir kez daha dünya gündemine oturdu. Andina haber ajansının bildirdiğine göre, Supe Vadisi’nde, Caral arkeolojik sahası içinde, 3500 yıldan daha eski olduğuna inanılan bir antik kent bulundu. Arkeolog …

14 yıl sonra ilk diplomatik ilişki; Britanya Dışişleri Bakanı Lammy, Suriye’ye resmî ziyarette bulundu

14 yıl sonra ilk diplomatik ilişki; Britanya Dışişleri Bakanı Lammy, Suriye’ye resmî ziyarette bulundu

Tunç Soyer’den dikkat çeken sözler: Şafak operasyonu ihtimali yok

Tutuklu eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, cezaevi günlükleri paylaştı. Soyer, “Bu inzivada belli ki düşünmeye çok vaktim olacak ama ilk anda, benimle aynı kaderi paylaşan çok sevgili dostlarımı, çalışma arkadaşlarımı, yoldaşlarımı, birbirinden değerli insanları düşündüm.” dedi.

Genç Astsubay son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden 24 yaşındaki Jandarma Astsubay Çavuş Emirhan Altın, memleketi Kırıkkale’de düzenlenen törenle toprağa verildi.