Adalet Bakanı Tunç: Erdoğan CHP’nin yaşanılamaz hale getirdiği İstanbul’u aldı, yaşanılır hale getirdi

Pendik AKP İlçe Kongresine Adalet Bakanı Tunç Katıldı

Pendik’te gerçekleşen AKP 7. olağan ilçe kongresine Adalet Bakanı Yılmaz Tunç katıldı. Bakan Tunç, konuşmasında ülkenin demokratik dönüşümüne vurgu yaparak, “22 yıldan bu yana vesayetçi anlayışla mücadele ediyoruz. Milletimizin ihtiyaçları doğrultusunda temel kanunlarımızı uyarladık, anayasamızda büyük reformlar gerçekleştirdik” dedi.

AKP Pendik 7. Olağan İlçe Kongresi’ne Adalet Bakanı Tunç’un yanı sıra AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ve diğer ilçe belediye başkanları da katıldı. Konuşmasında partililere hitap eden Bakan Tunç, AKP’nin kuruluş sürecine de değindi.

Adalet Bakanı Tunç, AKP’nin millet hareketi olarak doğduğunu vurgulayarak, “2001 yılında milletimiz tarafından kurulan partimiz, çözüm odaklı bir yaklaşımla ülkenin kronik sorunlarına çare olmayı hedefledi. İstanbul’da yaşanılan sorunları çözüme kavuşturan AKP, milletimizin desteği ile hızla büyüyerek Türkiye’nin dönüşümüne katkı sağladı” şeklinde konuştu.

Related Posts

Gümüşhane’de bir beldenin adı ‘Bahçeli’ olarak değiştirildi

Resmi Gazete’de yer alan karara göre, Gümüşhane Merkez ilçeye bağlı Arzularkabaköy Beldesi’nin adı ‘Bahçeli’ olarak değiştirildi.

Özgür Özel’in düşünceli o anları defalarca paylaşılmıştı: Gerçek bakın ne çıktı

İBB ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik operasyonların ardından sosyal medyada sıkça paylaşılan Özgür Özel’in videosunun aslında bir yıl önce, Edirne’deki Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde çekildiği ortaya çıktı.

İran: Nükleer sanayi bombalamayla yok edilemez

İran: Nükleer sanayi bombalamayla yok edilemez

Mansur Yavaş’tan ‘Madımak Katliamı’ açıklaması: ‘Hiç dinmeyen bir sızı’

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, “2 Temmuz 1993. Ülkemizin hafızasında derin bir yara, vicdanlarımızda hiç dinmeyen bir sızı. Sivas Katliamı’nda yitirdiğimiz canlarımızı rahmetle anıyorum” dedi.

Resmî Gazete’de bugün (2 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (2 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Ümit Özdağ: ‘Askerimize saldırı var ancak açıklamıyorlar’

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kuzey Irak’ta terör örgütü tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) saldırı olduğunu ancak yetkili makamlar tarafından açıklanmadığını iddia etti.