Kazada pert olan Ferrari’yi futbolcu satın aldı

13 Ağustos 2025 tarihinde Büyükçekmece’deki bir otomobil tamircisine bırakılan Ferrari, motor ustası tarafından araçtan gelen sesin nedenini anlamak için test sürüşüne çıkarıldı ancak kısa süre sonra usta, otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybederek büyük bir kazaya karıştı. 

Silivri’de akaryakıt ve inşaat sektöründe çalışan Ömer Çelik’e ait Ferrari’nin kazadan yalnızca 5 gün önce satın alındığı öğrenilirken, Türkiye’nin gündemine oturan otomobilin tamir ustası tarafından 15 milyon TL bedel ile satın alınacağı belirtilmişti. 

ARACIN YENİ SAHİBİ FUTBOLCU OLDU

NTV’nin haberine göre, araç ile kaza yapan tamir ustası Hakan Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kazalı otomobilin satıldığını açıkladı. Yılmaz, aracı futbolcu Sercan Türk’e sattığını duyurdu. 

Son olarak Bakırköyspor’da lisanslı şekilde futbolculuk yapan 34 yaşındaki Sercan Türk’ün lüks ve klasik otomobillere meraklı olduğu öğrenilirken, çoğunlukla hasarlı araçları toplayan Türk’ün bu araçları tamir ettiği ortaya çıktı.  

SATIŞ BEDELİ ORTAYA ÇIKTI

Tamir ustası Yılmaz, Ferrari marka otomobilin geçmişinde de birçok kez hasar aldığını, şase ve podyelerinde hasar bulunduğunu,  kazada aracın eski sorunlarından dolayı fazla hasar aldığını belirterek otomobilin 15 milyon TL olarak belirlenen rayiç bedelinin yaklaşık yarı fiyatına satıldığını açıkladı. 

Yılmaz, aracın geriye kalan parasını da tamamlayarak sahibine ödeyeceğini ve hiçbir mağduriyet olmayacağını, işinin başında olduğunu, lüks araç servisinin çalışmaya devam ettiğini belirtti.

Related Posts

Mısır Konsolosluğu çalışanları Filistin yanlısı protestocuları darp etti

Gazze Şeridi’nde uygulanan ağır ambargo nedeniyle açlık ve susuzluk giderek büyüyor. Aylardır abluka altındaki Gazze’de açlıktan ölümler için artık on binler, yüz binler telaffuz ediliyor. ​İsrail ordusunun yoğun saldırıları ve ablukası altındaki Gazze’de, açlıkla mücadele eden Filistinliler, sınırlı miktardaki yardımlara ulaşabilmek akın ediyor. New York’ta Filistin destekçileri, İsrail’in Gazze’deki saldırılarını protesto etmek için Mısır Konsolosluğu önünde toplandı. Filistin yanlısı protestocular, bölgedeki açlığa son verilmesi, insani yardımların önünün açılması ve acil ateşkes sağlanması çağrısında bulundu. Gösteri sırasında Mısır’ın New York Büyükelçiliği personeli, Refah Sınır Kapısı’nın yeniden açılmasını talep eden bir göstericiyi zorla binanın içine sürükleyerek fiziksel saldırıda bulundu.

Cumartesi Anneleri, komisyona rapor sundu: Barış, yalnızca silahların susması değil; mağdurların sesi duyulana kadar sürecek toplumsal bir sorumluluk

Cumartesi Anneleri, komisyona rapor sundu: Barış, yalnızca silahların susması değil; mağdurların sesi duyulana kadar sürecek toplumsal bir sorumluluk

Hüseyin Baş’tan Murat Çalık’a ziyaret: O sözleri beni derinden etkiledi

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık’ı ziyaret etti.

Görenler şaşırdı: Beş gün çalışıp MacBook aldı

İsviçre’de yaşan bir Türk, beş günde kazandığı parayla MacBook Air aldığı bir video paylaştı.

SON DAKİKA: NATO, 2026 zirvesinin Ankara’da yapılacağını duyurdu

NATO, 2026 Liderler Zirvesi’nin 7-8 Temmuz’da Beştepe’de gerçekleşeceğini duyurdu.

Hakkari’de orman yangını: Yüksekova’da alevlerle mücadele sürüyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca’da çıkan orman yangını iki gündür sürüyor. Ekipler alevleri kontrol altına almaya çalışıyor.