Adana’da silahlı soygun girişimi: Şüpheli tutuklandı

Adana’da Kuyumcu Soygunu Girişimi: Şüpheli Tutuklandı

Adana’da, bir kuyumcu dükkanına av tüfeğiyle giren Gökhan U. (48), çalışanları tehdit ederek altın ve para istedi. Ancak iş yeri sahibinin oyalaması sonucu panik butonuyla çağrılan polis ekiplerine teslim oldu. Gökhan U., “Borcum vardı, tüfeği alıp ilk gördüğüm kuyumcuya girdim” dedi ve tutuklandı.

Olay, 28 Ocak’ta Çukurova ilçesi Belediye Evleri Mahallesi’ndeki bir kuyumcu dükkanında gerçekleşti. Servis şoförü Gökhan U., av tüfeğiyle kuyumcu Ahmet R.’nin iş yerine girerek, borç bahanesiyle 10 tam altın, 4 bilezik ve 60 bin lira talep etti. Ahmet R., şüpheliyi durdurabilmek için olayı oyalamaya çalıştı. Bu sırada bir çalışan panik butonuna basarak polisi haberdar etti. Tüm bu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Polise Teslim Olan Şüpheli Tutuklandı

İhbar üzerine olay yerine gelen Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Gökhan U.’yu teslim olmaya ikna etti. Tüfeği bırakan şüpheli, polise teslim oldu. Emniyetteki ifadesinde, “Borcum vardı, ödeyemeyince soygun yapmaya karar verdim. İlk gördüğüm kuyumcuya girdim” diyen Gökhan U., tutuklanarak adli makamlara sevk edildi.

Related Posts

Adıyaman Belediye Başkanı’nın ifadesi tamamlandı

Adıyaman Belediye Başkanı’nın ifadesi tamamlandı. Dün akşam saatlerinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek tutuklanmıştı.

3500 yıllık gizemli kentin sır perdesi aralandı

Peru’nun zengin tarihi, çığır açıcı bir keşifle bir kez daha dünya gündemine oturdu. Andina haber ajansının bildirdiğine göre, Supe Vadisi’nde, Caral arkeolojik sahası içinde, 3500 yıldan daha eski olduğuna inanılan bir antik kent bulundu. Arkeolog …

14 yıl sonra ilk diplomatik ilişki; Britanya Dışişleri Bakanı Lammy, Suriye’ye resmî ziyarette bulundu

14 yıl sonra ilk diplomatik ilişki; Britanya Dışişleri Bakanı Lammy, Suriye’ye resmî ziyarette bulundu

Tunç Soyer’den dikkat çeken sözler: Şafak operasyonu ihtimali yok

Tutuklu eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, cezaevi günlükleri paylaştı. Soyer, “Bu inzivada belli ki düşünmeye çok vaktim olacak ama ilk anda, benimle aynı kaderi paylaşan çok sevgili dostlarımı, çalışma arkadaşlarımı, yoldaşlarımı, birbirinden değerli insanları düşündüm.” dedi.

Genç Astsubay son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden 24 yaşındaki Jandarma Astsubay Çavuş Emirhan Altın, memleketi Kırıkkale’de düzenlenen törenle toprağa verildi.

6 ilde örgütlü eskort dolandırıcılığında 17 tutuklama

Denizli merkezli 6 ilde sahte eskort ilanı verip, vatandaşları dolandıran suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 17’si tutuklandı.