Antalya’da 183 Aranan Şahıs Yakalandı

Antalya’da Son 3 Günde Aranan 183 Şahıs Yakalandı

Antalya’da, İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Dedektifleri ve Jandarma Suç Araştırma Timlerinin (JASAT) çalışmaları sonucunda son 72 saatte 183 aranan şahıs yakalanarak adli makamlara teslim edildi. Bu süre zarfında farklı suçlardan aranan 183 şüpheli şahısın yakalandığı bildirildi.

JASAT’ın asayiş ve suçluların yakalanması için yürüttüğü yoğun çalışmalar neticesinde, 10 yıl ve üzeri hapis cezası olan 2, 5-10 yıl arası hapis cezası olan 9, 0-5 yıl hapis cezası bulunan 27 ve diğer aranması olan 145 şüpheli yakalanarak adalet önüne çıkarıldı. Yakalanan şahısların adli süreç devam ediyor.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, şehrin güvenliği ve huzuru için çalışmalarına aralıksız devam ederken, vatandaşların da güvenliği için ellerinden gelen çabayı göstermeye devam edeceklerini belirtti. Antalya’da suç unsurlarına karşı yürütülen operasyonlar kararlılıkla sürdürülmektedir.

Related Posts

Şaşırtıcı ama burası dünyanın en güvenli ülkesi

10 yıl tek başına dünyayı gezen gezgin Zara Aitken, yalnız kadın yolcular için en güvenli bulduğu destinasyonlarını paylaştı. Dünyanın en güvenli ülkesi açıklayan Aitken herkesi şaşırttı.

‘Dur’ ihtarına uymadı: ‘Ben kaçmadım, şoför kaçtı’ dedi

Edirne’de ‘dur’ ihtarına uymayıp kaçan otomobilin sürücüsü, polisin takibiyle durdurdu. Otomobilde ters kelepçe takılanlardan biri polise, “Ben kaçmadım, neden kaçayım. Şoför kaçtı” dedi.

Almanya’da Aşırı sağ karşıtı yürüyüş

Almanya’nın üniversite kenti Münster’de, aşırı sağcı “Almanya için Birlikte” (Zusammen für Deutschland) grubunun düzenlediği yürüyüşe karşı binlerce kişi protesto gösterisi düzenledi. “Keinen Meter den Nazis – Nazilere Bir Metre Bile Yer Yok” sloganıyla organize edilen mitingde, toplumun farklı kesimleri aşırı sağa karşı birleşti.

Sel felaketinde 150’den fazla kişi öldü

Nijerya’nın Nijer eyaletinde şiddetli yağışların neden olduğu sel sonucu en az 150 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi

Hekimhan’da altın madeni tepkisi: “Hekimhan, İliç olmayacak!”

Toplantıya Hekimhan’dan yerel yöneticiler, Hekimhan Çevre Platformu, Hekimhan Girmana Doğal Üretim Kooperatifi, Tüm Emeklilerin Sendikası Hekimhan Şubesi, Hekimhan’ın 65 Köyü adına Muhtarlar Derneği Başkanı, Han Yolu Platformu, Kuluncak Çevre Platformu, Malatya Tüm Emeklilerin Sendikası da katıldı.

Bir haftada 6 gri balina ölü bulundu

San Francisco Körfezi bölgesinde bir hafta içinde 6 gri balina ölü olarak kıyıya vurdu.