Ataşehir’de feci ölüm! Otomobil, İETT otobüsüne çarptı

Kayışdağı Caddesi’nde Meydana Gelen Trafik Kazası Yaralılar ve Hayatını Kaybedenlerin Ardından Derin Üzüntü Yarattı

Dün gece saat 02.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, Kayışdağı Caddesi’nde ilerleyen bir otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halindeki İETT otobüsüne arkadan çarptığı bildirildi.

Olay yerine gelen polis, sağlık ve itfaiye ekipleri, kazada yaralanan A.K., İ.B. ve Emre Kılınç’a ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı. Ne yazık ki, ağır yaralanan Emre Kılınç tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kaza anı güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, polis ekipleri de olayla ilgili detaylı inceleme başlattı.

Related Posts

Gümüşhane’de bir beldenin adı ‘Bahçeli’ olarak değiştirildi

Resmi Gazete’de yer alan karara göre, Gümüşhane Merkez ilçeye bağlı Arzularkabaköy Beldesi’nin adı ‘Bahçeli’ olarak değiştirildi.

Özgür Özel’in düşünceli o anları defalarca paylaşılmıştı: Gerçek bakın ne çıktı

İBB ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik operasyonların ardından sosyal medyada sıkça paylaşılan Özgür Özel’in videosunun aslında bir yıl önce, Edirne’deki Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde çekildiği ortaya çıktı.

İran: Nükleer sanayi bombalamayla yok edilemez

İran: Nükleer sanayi bombalamayla yok edilemez

Mansur Yavaş’tan ‘Madımak Katliamı’ açıklaması: ‘Hiç dinmeyen bir sızı’

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, “2 Temmuz 1993. Ülkemizin hafızasında derin bir yara, vicdanlarımızda hiç dinmeyen bir sızı. Sivas Katliamı’nda yitirdiğimiz canlarımızı rahmetle anıyorum” dedi.

Resmî Gazete’de bugün (2 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (2 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Ümit Özdağ: ‘Askerimize saldırı var ancak açıklamıyorlar’

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kuzey Irak’ta terör örgütü tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) saldırı olduğunu ancak yetkili makamlar tarafından açıklanmadığını iddia etti.