Didim’de Balık Ölümleri Devam Ediyor
Geçtiğimiz temmuz ayında Mavişehir Mahallesi Sedef Koyu’nda yaşanan balık ölümlerinin ardından, bu kez yine kıyıya ölü balıklar vurdu.

Sabah saatlerinde koydaki ölü balıkları fark eden vatandaşlar, durumu hemen yetkililere bildirdi. Didim Belediyesi ekipleri ise hızla olay yerine intikal ederek koyda temizlik çalışmalarına başladı ve ayrıca detaylı inceleme yaptı.

Yapılan açıklamaya göre, yaklaşık 6 ay aradan sonra tekrarlanan balık ölümlerinin sebebinin belirlenmesi için çalışmalar hızla devam ediyor. Yetkililer, durumu yakından takip ederek sorunun kök nedenini ortaya çıkarmak için çaba harcıyor.
More Stories
Eski Ülkü Ocakları Başkanı evinde ölü bulundu
Meriç Kahraman’dan Bakan Tunç’un Gezi açıklamasına tepki: Dava süreci gerçekten adilse, AYM neden başvurumuzu bekletiyor?
1500 yıllık içecek filtresi Karabük’ten çıktı