Cumhurbaşkanı Erdoğan, güven mektubu sunan Büyükelçileri kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sierra Leone Büyükelçisi Francess Virginia Anderson, Hindistan Büyükelçisi Muktesh Kumar Pardeshi ve Kuveyt Büyükelçisi Abdülaziz A. Al-Adwani’yi ağırladı.

Beştepe’deki karşılama töreninde büyükelçiler, Erdoğan’a güven mektuplarını takdim etti.

Büyükelçilik personeli ve ailelerini tanıtan büyükelçiler, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Erdoğan daha sonra, büyükelçiler Anderson, Pardeshi ve Al-Adwani’yi tek tek kabul etti.

 

Related Posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı: Büyükelçilik ve bakanlıklarda kritik atamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yapılan Çin, Belçika, Litvanya ve Hollanda büyükelçiliklerine ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

İzmir’de yüz kilodan fazla bonzai ele geçirildi

İzmir’de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 126 kilo 100 gram bonzai ele geçirildi.

Marmaris!’te göçmen kaçakçılığı operasyonu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Sahil Güvenlik ve Emniyet birimlerinin ortak operasyonuyla, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmak isteyen 67 düzensiz göçmen yakalandı. İnsan kaçakçılığı şüphesiyle gözaltına alınan 8 kişiden 7’si tutuklandı.

Netanyahu: ABD bize çok yardımcı oluyor

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İran tarafından vurulan ve zarar gören Beerşeva’daki Soroka Tıp Merkezi’ne yaptığı ziyarette, ABD’nin İsrail’e verdiği desteğin çok büyük olduğunu söyledi.

Almanya Başbakanı Merz: ‘Bu, İsrail’in hepimiz adına yaptığı kirli iş’ görüşünün paylaşılmasından hoşnutum

Almanya Başbakanı Merz: ‘Bu, İsrail’in hepimiz adına yaptığı kirli iş’ görüşünün paylaşılmasından hoşnutum

CHP’li Akay’ın 54 metrelik ‘Çoklu maaş alanlar’ listesinde kimler var?

CHP’li Akay’ın 54 metrelik ‘Çoklu maaş alanlar’ listesinde kimler var?