Deprem bölgesindeki mücbir sebep hali 31 Mayıs 2025 tarihine kadar uzatıldı

6 Şubat 2023 tarihinde  Kahramanmaraş İlinde meydana gelen depremler nedeniyle Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illeri ile Gaziantep İlinin İslahiye ve Nurdağı ilçelerindeki borçlulardan Hazine ve Maliye Bakanlığınca mücbir sebep hali uzatılanların,  taksit ödeme sürelerinin yeniden belirlenmesine ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı.

Vergi Usul Kanununun 15 inci maddesine göre Hazine ve Maliye Bakanlığınca mücbir sebep hali ilan edilen ve mezkûr Kanunun geçici 36 ncı maddesi kapsamında mücbir sebep halinin uzatılmasına karar verilen borçluların Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illeri ile Gaziantep İlinin İslahiye ve Nurdağı ilçelerindeki dairelere ödemeleri gereken taksitlerin ödeme süreleri yeniden belirlendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzası ile yayımlanan kararda, 6 Şubat depremleri nedeniyle Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya illeri ile Gaziantep ilinin Islahiye ve Nurdağı ilçelerinde Hazine ve Maliye Bakanlığınca mücbir sebep hali 31 Mayıs 2025 tarihine kadar uzatıldı. (ANKA)


Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – Kılıçlı yemin töreni soruşturmasında MSB kararı açıkladı: 5 teğmen, TSK’dan ihraç edildi

TIKLAYIN – Galatasaray ve Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi’ndeki rakipleri belli oldu

TIKLAYIN – 4 milyarlık kamu zararıyla gündeme gelmişti: Formula 1 yarışlarının yapıldığı İstanbul Park ihalesine yargı freni

İmamoğlu, “Akın Gürlek” ve “bilirkişi” soruşturmalarında ifade verdi, Çağlayan’dan seslendi: 4 aydır yargı tacizinin en üstünü yaşıyoruz

TIKLAYIN – Erdoğan’dan Özgür Özel’e: Yaptığı gafları takip edemiyoruz, koltuğu kaybedeceğini anlayınca etekleri tutuştu

TIKLAYIN – 2 aylık bebek beyin kanaması geçirmişti: Topuk kanı ve K vitamini taramasına izin vermeyen aile hakkında suç duyurusu


 

Related Posts

Kartalkaya faciasında sorumluluk üstlenen yok! Otel müdürü ‘resepsiyonistim’ dedi

Grand Kartal Otel’de çıkan yangına ilişkin tutuklanan otel müdürü tutuklu sanık Zeki Yılmaz, “Her ne kadar bana müdürlük unvanı verseler de benim yaptığım iş resepsiyon görevi oldu. Bordrosunda resepsiyonist görevlisi yazan bir çalışanım, otelde hiçbir şekilde yetkim yoktur. Otel aile otelidir, kararları kendileri alır ve kendileri kontrol eder. Otelle alakalı ne gerekiyorsa kendileri belirler. Kendisine koltuk bile aldıramayan müdür mü olur?” dedi.

Leman dergisi yazı işleri müdürü Aslan Özdemir için gözaltı kararı

Leman Dergisi hakkında yürütülen soruşturmada, yazı işleri müdürü Aslan Özdemir hakkında gözaltı kararı verildi.

Adalet Bakanı’ndan flaş açıklama: İmamoğlu Adım Adım canlı yayına

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin, CHP’nin “İBB’ye yönelik yargılamalar TRT’de yayımlansın” çağrısına verdiği desteğe ilişkin konuştu. Tunç, “Görüş birliği sağlanırsa takdir TBMM’nin” dedi.

26 yıl sonra ilk video: Teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın yanındakiler kim?

Irak Süleymaniye’de 11 Temmuz’da yapılması planlanan terör örgütü PKK’nin ‘silah bırakma töreni’ öncesi teröristbaşı Abdullah Öcalan’ın İmralı’da kayda alınan bir videosu paylaşıldı. Görüntüde teröristbaşı Öcalan ile beraber görüntü veren isimlerin kim olduğu merak edildi. O isimler belli oldu.

Meksika’nın eski devlet başkanına rüşvet suçlaması: İsrailli iş adamlarından milyonlarca dolar aldığı iddia edildi

Meksika’da eski Devlet Başkanı Enrique Pena Nieto’nun İsrailli iş adamlarından milyonlarca dolarlık rüşvet aldığı öne sürüldü. Meksikalı yetkililer, Nieto hakkında soruşturma başlatılacağını bildirdi.

İBB’ye yeni operasyon! 10 kişi gözaltına alındı: Murat Ongun’un şoförü, Fatih Keleş’in şoförü, Kadriye Kasapoğlu’nun şoförü…

Son dakika haberi… İBB’ye “yolsuzluk” suçlamasıyla başlatılan soruşturma kapsamında 10 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında Murat Ongun’un şoförü, Fatih Keleş’in şoförü, Kadriye Kasapoğlu’nun şoförü, İbrahim Özkan’ın Ağaç A. Ş. çalışanı ve birçok iş insanı bulunuyor.