İzmir merkezli FETÖ operasyonunda 10 gözaltı

FETÖ Operasyonu İle 10 Şüpheli Gözaltına Alındı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen operasyon kapsamında, FETÖ soruşturmaları kapsamında ismi geçen ve örgütle bağlantılı oldukları tespit edilen 10 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Şüphelilerin arasında ByLock kullanıcıları olduğu belirlenen ve örgüt üyeliği beyanında bulunan kişiler de yer almaktadır.

İzmir’in Aliağa ve Karşıyaka ilçeleri ile Erzurum, Denizli ve Kars’ta eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda polis ekipleri, söz konusu 10 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüpheliler arasında KHK ile kapatılan kurumlarda çalışmış olanlar ile Banka Asya’da kaydı bulunanlar da yer almaktadır.

Related Posts

FETÖ elebaşı Gülen için sağ görünüyor iddiası!

20 Ekim 2024’te ölen FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, Türkiye’deki resmi kayıtlarda sağ göründüğü öne sürüldü.

Döner bıçaklı magandalar kutlamalara daldı

İzmir’de, Galatasaray’ın şampiyonluğunu garantilemesi ile birlikte 2 taraftarın döner bıçaklarıyla kutlamalara katıldığı kameralara yansıdı.

Arazi kavgasında bir aileyi katletti!

Bartın’da arazi paylaşımı anlaşmazlık nedeniyle çıkan kavgada, eniştesi Abdullah Demirci (55), kız kardeşi Havva Demirci (50) ve yeğeni Erhan Demirci’yi (35) av tüfeği ile vurarak öldüren Mehmet Demirci (65) tutuklandı. Hayatını kaybeden çift ile oğulları ise toprağa verildi.

Ekranda doğru söyledi, karakolda şaştı ama indirimi kaptı: TV’de itirafa 25 yıl

Canlı yayında işlediği cinayeti itiraf etti. Mahkeme itirafı nedeniyle cezasını 25 yıla indirdi. Suç ortağı ise müebbet hapse çarptırıldı.

İngiliz medyasından dikkat çeken analiz: Erdoğan, Türkiye’yi yeniden dünyanın merkezine yerleştiriyor

ABD’nin küresel liderlikten çekildiği bir dönemde Avrupa, güvenlikte Türkiye’ye daha fazla ihtiyaç duyuyor. İngiliz The Telegraph’ta yer alan analizde de Avrupa’nın Türkiye’ye duyduğu ihtiyaç ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kurduğu güç dengesine yer verildi. Analizde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde hem askeri hem diplomatik gücüyle öne çıkan Türkiye, yeniden dünyanın merkezine yerleştiğine vurgu yapıldı. Öte yandan analizde Türkiye’nin, Avrupa’nın güvenliği için vazgeçilmez hale geldiğine de dikkat çekildi.

ABD’yi sarsan felaket! 23 Can Kaybı: 600 bin kişi elektriksiz kaldı

ABD’nin orta kesimi ile doğu kıyısı arasını fırtına, hortum ve dolu vurdu. Ağaçlar, elektrik hatları ve araçlar devrilirken, evlerin çatıları uçtu. Cadde ve sokaklar savaş alanına döndü. Michigan’dan Tennessee eyaletine kadar en az 600 bin kişi …