Kabe’de Miraç Gecesi Yoğunluğu

Miraç Kandili Dolayısıyla Kabe’de İbadet Yoğunluğu

Müslümanların kıblesi olan Kabe’de Miraç Gecesi dolayısıyla büyük bir yoğunluk yaşandı. Mekke’de bulunan yüzbinlerce Müslüman, bu kutsal gecenin manevi atmosferini yaşamak için Kabe’ye akın etti. Mescid-i Haram çevresinde önemli bir kalabalık oluşurken, Müslümanlar dualarını eda etmek amacıyla tavaf etti.

Bazı Müslümanlar ise Kabe’ye ve Hacerül Esved taşına dokunabilmek için büyük çaba harcadı. Bu anlamlı gecede ibadetlerini yerine getirmek için Kabe’ye gelen insanlar, manevi duygularla dualarını yükselttiler. Miraç Kandili’nin bereketiyle huzur bulan Müslümanlar, bu özel geceyi en güzel şekilde değerlendirdiler.

Yoğunluğun yaşandığı Miraç Gecesi’nde Müslümanlar arınma ve manevi bir yolculuk yapma fırsatı bulurken, dualarını samimi bir şekilde Allah’a yönelttiler. Kabe’nin huzur veren atmosferinde ibadetlerini yerine getiren Müslümanlar, bir kez daha birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiler. – MEKKE

Related Posts

Gümüşhane’de bir beldenin adı ‘Bahçeli’ olarak değiştirildi

Resmi Gazete’de yer alan karara göre, Gümüşhane Merkez ilçeye bağlı Arzularkabaköy Beldesi’nin adı ‘Bahçeli’ olarak değiştirildi.

Özgür Özel’in düşünceli o anları defalarca paylaşılmıştı: Gerçek bakın ne çıktı

İBB ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik operasyonların ardından sosyal medyada sıkça paylaşılan Özgür Özel’in videosunun aslında bir yıl önce, Edirne’deki Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde çekildiği ortaya çıktı.

İran: Nükleer sanayi bombalamayla yok edilemez

İran: Nükleer sanayi bombalamayla yok edilemez

Mansur Yavaş’tan ‘Madımak Katliamı’ açıklaması: ‘Hiç dinmeyen bir sızı’

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, “2 Temmuz 1993. Ülkemizin hafızasında derin bir yara, vicdanlarımızda hiç dinmeyen bir sızı. Sivas Katliamı’nda yitirdiğimiz canlarımızı rahmetle anıyorum” dedi.

Resmî Gazete’de bugün (2 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (2 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Ümit Özdağ: ‘Askerimize saldırı var ancak açıklamıyorlar’

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Kuzey Irak’ta terör örgütü tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) saldırı olduğunu ancak yetkili makamlar tarafından açıklanmadığını iddia etti.