Kozan’da Peynir Yapımında Yangın

Adana Kozan’da Ev Yangınını Tetikleyen Olay

Adana’nın Kozan ilçesinde, bir evin bahçesinde peynir yapımında kullanılacak sütü kaynatmak amacıyla yakılan ateş, kontrolden çıkarak yangına sebep oldu.

Olayla ilgili bilgilere göre, Çanaklı Mahallesi’nde bulunan bir evden çıkan yangın ihbarı üzerine, itfaiye ekipleri hızla olay yerine sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kısa sürede kontrol altına alınan yangın, evde maddi hasara yol açtı.

Yangının sebebinin, peynir yapımı için bahçede yakılan ateşin tamamen söndürülmemesi olduğu belirlendi.

Related Posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı: Büyükelçilik ve bakanlıklarda kritik atamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yapılan Çin, Belçika, Litvanya ve Hollanda büyükelçiliklerine ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

İzmir’de yüz kilodan fazla bonzai ele geçirildi

İzmir’de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 126 kilo 100 gram bonzai ele geçirildi.

Marmaris!’te göçmen kaçakçılığı operasyonu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Sahil Güvenlik ve Emniyet birimlerinin ortak operasyonuyla, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmak isteyen 67 düzensiz göçmen yakalandı. İnsan kaçakçılığı şüphesiyle gözaltına alınan 8 kişiden 7’si tutuklandı.

Netanyahu: ABD bize çok yardımcı oluyor

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İran tarafından vurulan ve zarar gören Beerşeva’daki Soroka Tıp Merkezi’ne yaptığı ziyarette, ABD’nin İsrail’e verdiği desteğin çok büyük olduğunu söyledi.

Almanya Başbakanı Merz: ‘Bu, İsrail’in hepimiz adına yaptığı kirli iş’ görüşünün paylaşılmasından hoşnutum

Almanya Başbakanı Merz: ‘Bu, İsrail’in hepimiz adına yaptığı kirli iş’ görüşünün paylaşılmasından hoşnutum

CHP’li Akay’ın 54 metrelik ‘Çoklu maaş alanlar’ listesinde kimler var?

CHP’li Akay’ın 54 metrelik ‘Çoklu maaş alanlar’ listesinde kimler var?