MS hastası kadın elektrikli sobadan çıkan yangında hayatını kaybetti

Yalova İsmetpaşa Mahallesinde Yangın Çıktı

Yalova İsmetpaşa Mahallesi Ömür Sokak’ta meydana gelen olayda, saat 15.00 sıralarında 4 katlı bir binanın giriş katındaki dairede elektrikli sobanın neden olduğu yangın paniğe neden oldu. Yangın çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri hızla harekete geçerek yangına müdahalede bulundu ve kısa sürede kontrol altına aldı. Ancak, içeride yapılan aramada Ümmügül Göcük adlı vatandaşın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Olay yerine gelen inceleme ekipleri ve savcının yaptığı çalışmanın ardından, Göcük’ün MS hastası olduğu ortaya çıktı ve cenazesi Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı ve olayla ilgili detaylar henüz netlik kazanmış değil. (DEMİRÖREN HABER AJANSI)

Related Posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı: Büyükelçilik ve bakanlıklarda kritik atamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yapılan Çin, Belçika, Litvanya ve Hollanda büyükelçiliklerine ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

İzmir’de yüz kilodan fazla bonzai ele geçirildi

İzmir’de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 126 kilo 100 gram bonzai ele geçirildi.

Marmaris!’te göçmen kaçakçılığı operasyonu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Sahil Güvenlik ve Emniyet birimlerinin ortak operasyonuyla, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmak isteyen 67 düzensiz göçmen yakalandı. İnsan kaçakçılığı şüphesiyle gözaltına alınan 8 kişiden 7’si tutuklandı.

Netanyahu: ABD bize çok yardımcı oluyor

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İran tarafından vurulan ve zarar gören Beerşeva’daki Soroka Tıp Merkezi’ne yaptığı ziyarette, ABD’nin İsrail’e verdiği desteğin çok büyük olduğunu söyledi.

Almanya Başbakanı Merz: ‘Bu, İsrail’in hepimiz adına yaptığı kirli iş’ görüşünün paylaşılmasından hoşnutum

Almanya Başbakanı Merz: ‘Bu, İsrail’in hepimiz adına yaptığı kirli iş’ görüşünün paylaşılmasından hoşnutum

CHP’li Akay’ın 54 metrelik ‘Çoklu maaş alanlar’ listesinde kimler var?

CHP’li Akay’ın 54 metrelik ‘Çoklu maaş alanlar’ listesinde kimler var?