Seçim sonucu şaşırtmadı: MÜSİAD’a yeni AKP’li başkan!

YENİ BAŞKAN BELİRLENDİ

Genel kurulda MÜSİAD Genel Başkanlığı görevine, önceki dönemin MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Burhan Özdemir seçildi. Özdemir, MÜSİAD’ın 8. genel başkanı olarak görevi devraldı. Göreve başladığı konuşmasında, “Bu görevi bir makam olarak değil bir emanet olarak kabul ediyor ve bu sorumluluğu omuzlarımda değil gönlümde yaşatıyorum” diyerek duygularını ifade etti.

Önceki dönem Genel Başkan Mahmut Asmalı ise 3 yıl 8 aydır sürdürdüğü başkanlık görevini devretmenin huzurunu yaşadığını belirterek, “Allah’a hamdolsun teslim aldığım bu kutsal vazifeyi bugün teşkilatımızı bir adım daha ileriye taşıyarak sizlerin huzurunda devretmenin gönül huzuru içindeyim. Bugün özel bir gün yaşıyoruz. Hem MÜSİAD’ımızın 35. kuruluş yıldönümü kutluyoruz hem de 8’inci genel başkanımızı seçiyoruz” dedi.

BURHAN ÖZDEMİR KİMDİR?

Burhan Özdemir, 1977 doğumlu olup, Düzce’nin Akçakoca ilçesinde doğmuş ve ilk öğrenimini burada tamamlamıştır. Ayrıca OPTİMAL Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmektedir. Eğitim, sağlık ve kültür alanlarında faaliyet gösteren OPTİMAL Vakfı’nın kurucusudur. Evli ve dört çocuk babası olan Özdemir aynı zamanda AKP’den Düzce Milletvekili aday adayı olmuştur.

Related Posts

15’e mal ediyor, 5 liraya satıyorlar: Faize yatırsak para kazanırız

Çiftçi tarlasında zararına üretim yaparken, pazarda soğanın kilosu 10-15 TL’ye satılıyor. Maliyetini dahi karşılayamayan üretici ürününü satamazken, ithalatla piyasaya giren soğanlar yerli üreticiyi daha da zora sokuyor. Üretici, ‘Devlet önce yerli …

Cumhurbaşkanı Erdoğan MÜSİAD’da konuşuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen MÜSİAD 28. Olağan Genel Kurulunda konuşuyor.

Türk-İş Genel Başkanı Atalay’dan hükümete hodri meydan: ‘Özelleştirin bakalım yapabilir misiniz?’

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, şeker fabrikalarının özelleştirilmesine ilişkin sert ifadelerle hükümete yüklendi. Atalay, “Şu anda 14-15 fabrika olmasaydı şekeri üç misli, beş misli fiyata yiyecektik. Özelleştirin bakalım yapabilir misiniz? Yapamazsınız!” diyerek uyarıda bulundu.

Betam araştırması: Konutta fiyat balonu bazı bölgelerde sürüyor

Betam araştırması: Konutta fiyat balonu bazı bölgelerde sürüyor

Taksilerde yeni dönem! Yıl sonuna kadar süre verildi: Zorunlu hale geliyor

Taksiyle yolcu taşımacılığı yapan mükelleflerin, yıl sonuna kadar birbiriyle bağlantılı çalışan taksimetre ve yeni nesil ödeme kaydedici cihaz kullanması zorunlu olacak.

Temmuzda yapılacak maaş zammı netleşiyor: Emekliler ve memurlar ne kadar zam alacak?

Maaş farkları için ilk veriler açıklanırken, enflasyon oranları üzerinden yapılan tahminler, emeklilerin ve memurların alacağı zam miktarını belirleyecek. Haziran ayındaki verilerle birlikte zammın kesinleşmesi bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir