Şırnak’ta Kaçakçılık Operasyonu: 26 Gözaltı

Şırnak’ta Gerçekleştirilen Operasyonlarda 26 Kişi Hakkında İşlem Yapıldı

Şırnak Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, İl Jandarma Komutanlığı ve Habur Kara Hudut Kapısı Şubesi ekipleri tarafından 11-21 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen asayiş ve kaçakçılık operasyonlarında 26 kişi hakkında işlem yapıldı.

Operasyonlar kapsamında gerçekleştirilen aramalarda, gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen 13 bin 325 paket sigara, 94 elektronik sigara, 200 elektronik sigara likiti, 16 kilogram çay, 18 kilogram nargile tütünü, 25 cep telefonu, 1045 gözlük, 80 güneş gözlüğü, 52 ayakkabı, 24 şemsiye, 1911 oyuncak, 53 elektronik eşya, 214 kozmetik malzeme, 8 araç yedek parçası, 4 kaynak makinesi, 1135 muhtelif inşaat malzemesi ile 14 gram metamfetamin ve uyuşturucu aparatı ele geçirildi.

Related Posts

Sosyal Medya Fenomenlerine Dolandırıcılık Davası

Beril ve Kıvanç Talu, 3 milyon liralık vurgun iddiasıyla yargılanıyor, tutuklulukları devam ediyor.

Trafik kavgasında beklenmedik son: Cüsseli saldırgan iki kez yere yığıldı

Brezilya’da gerçekleşen bir trafik kavgası sosyal medyanın gündemine oturdu. Yenilgiyi hazmedemeyen Cüsseli saldırgan beklenmedik bir şekilde iki kez yere yığıldı.

Erzurum’da Kuvvetli Sağanak

Erzurum’da etkili sağanak, cadde ve sokaklarda su birikintilerine yol açtı, trafik aksadı.

Gümüşhane’de Trafik Kazası: 4 Yaralı

Şiran’da otomobilin tepeye çarpması sonucu 4 kişi yaralandı, sağlık durumları iyi.

Altan Öymen İçin TBMM’de Tören

Eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen, TBMM’de düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Atatürk Köprüsü Restore Edildi

Muğla’nın Dalaman ilçesindeki tarihi Atatürk Köprüsü, restorasyon çalışmalarının ardından açıldı.