TDV Genel Müdürü Edirne’de Ziyaretler Gerçekleştirdi

TDV Genel Müdürü İzani Turan, Edirne’de Ziyaretlerde Bulundu

Türkiye Diyanet Vakfı Genel Müdürü (TDV) İzani Turan, Edirne’de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Turan’ın ziyaretleri kapsamında Edirne Valisi Yunus Sezer’i makamında ziyaret ederek vakfın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Edirne Müftülüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen istişare toplantısına katılan Turan, il ve ilçe vakıf şubelerinin faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda Edirne Müftüsü ve TDV Edirne Şube Başkanı Ercan Aksu ile bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantının ardından Aksu’yu makamında ziyaret eden Turan, başarılar diledi. Ayrıca, Edirne’de devam eden Hafızlık Kur’an Kursu ve Dini İhtisas Merkezi inşaatındaki çalışmaları yerinde inceleyerek Aksu’dan bilgi aldı.

Hafızlık Kur’an Kursu inşaatının tamamlanmasına destek veren hayırsever Erdoğan Abalı ile görüşen Turan, Abalı’ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Related Posts

167 milyon dolar kazandı: Kuruşuna dokunamadan hapse girdi

ABD’nin Kentucky eyaletinde piyangodan 167.3 milyon dolar kazanarak bir anda ülke gündemine oturan James Shannon Farthing, kazandığı paradan çok hapse düşmesi ve karanlık geçmişiyle konuşuldu…

Gümüşhane’de bir beldenin adı ‘Bahçeli’ olarak değiştirildi

Resmi Gazete’de yer alan karara göre, Gümüşhane Merkez ilçeye bağlı Arzularkabaköy Beldesi’nin adı ‘Bahçeli’ olarak değiştirildi.

Özgür Özel’in düşünceli o anları defalarca paylaşılmıştı: Gerçek bakın ne çıktı

İBB ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik operasyonların ardından sosyal medyada sıkça paylaşılan Özgür Özel’in videosunun aslında bir yıl önce, Edirne’deki Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde çekildiği ortaya çıktı.

İran: Nükleer sanayi bombalamayla yok edilemez

İran: Nükleer sanayi bombalamayla yok edilemez

Mansur Yavaş’tan ‘Madımak Katliamı’ açıklaması: ‘Hiç dinmeyen bir sızı’

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, “2 Temmuz 1993. Ülkemizin hafızasında derin bir yara, vicdanlarımızda hiç dinmeyen bir sızı. Sivas Katliamı’nda yitirdiğimiz canlarımızı rahmetle anıyorum” dedi.

Resmî Gazete’de bugün (2 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (2 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)