Trafik kazası geçiren Yunus Timi’nden bir polis memuru şehit!

Ankara’da Trafik Kazasında Şehit Düşen Polis Memuru için Taziye Mesajı

ANKARA (İGFA) – İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, trafik kazasında yaralanan ve hastanede şehit olan polis memuru Emirhan Aramış için taziye mesajı yayımladı.

Bakan Yerlikaya, “Milletimizin başı sağ olsun. Acımız büyük. Çok üzgünüm.” diyerek İstanbul Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü’nde görevli motosikletli polis timinden Polis Memuru Emirhan Aramış ve Polis Memuru Hasan Eker’in trafik kazasında yaralandığını belirtti.

Bakan Yerlikaya Twitter’da paylaştı

Bakan Yerlikaya, mesajında, “Kahraman evladımız Emirhan Aramış hastanede şehit düşmüştür. Şehidimize Allah’tan rahmet; ailesine, Kahraman Emniyet Teşkilatımıza ve Milletimize başsağlığı diliyorum. Şehidimizin makamı âli olsun. Bu elim kazada yaralanan Kahraman evladımız Hasan Eker’e de acil şifalar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Related Posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı: Büyükelçilik ve bakanlıklarda kritik atamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla yapılan Çin, Belçika, Litvanya ve Hollanda büyükelçiliklerine ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

İzmir’de yüz kilodan fazla bonzai ele geçirildi

İzmir’de düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 126 kilo 100 gram bonzai ele geçirildi.

Marmaris!’te göçmen kaçakçılığı operasyonu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Sahil Güvenlik ve Emniyet birimlerinin ortak operasyonuyla, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmak isteyen 67 düzensiz göçmen yakalandı. İnsan kaçakçılığı şüphesiyle gözaltına alınan 8 kişiden 7’si tutuklandı.

Netanyahu: ABD bize çok yardımcı oluyor

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İran tarafından vurulan ve zarar gören Beerşeva’daki Soroka Tıp Merkezi’ne yaptığı ziyarette, ABD’nin İsrail’e verdiği desteğin çok büyük olduğunu söyledi.

Almanya Başbakanı Merz: ‘Bu, İsrail’in hepimiz adına yaptığı kirli iş’ görüşünün paylaşılmasından hoşnutum

Almanya Başbakanı Merz: ‘Bu, İsrail’in hepimiz adına yaptığı kirli iş’ görüşünün paylaşılmasından hoşnutum

CHP’li Akay’ın 54 metrelik ‘Çoklu maaş alanlar’ listesinde kimler var?

CHP’li Akay’ın 54 metrelik ‘Çoklu maaş alanlar’ listesinde kimler var?