Ünlü fenomen sırtını dövmeyle kaplatmak için anestezi aldı, kalp krizi geçirip hayatını kaybetti

Brezilyalı Otomobil Fenomeni Ricardo Godoi Dövme Yaptırırken Hayatını Kaybetti

T24 Dış Haberler

Brezilya’nın ünlü otomobil fenomenlerinden biri olan Ricardo Godoi, sırtına dövme yaptırırken aniden kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Brezilya’da bir hastanede genel anestezi altında sırtına dövme yaptırmak isteyen Godoi’nin kalbi durdu ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından yapılan otopsi raporuna göre, Godoi’nin ölüm nedeni “anestezi indüksiyonu, solunum durması ve kalp durması” olarak belirtildi. Ayrıca steroid kullanımının da ölümüne yol açtığı tespit edildi. Ancak ailesi, steroid kullanımını reddederek Godoi’nin uzun süredir bu tür maddeleri kullanmadığını ve sağlık testlerinden geçtiğini iddia etti.

Olayı inceleyen polis memuru Aden Claus, “Godoi’nin ailesiyle yapılan görüşmede, yaklaşık beş aydır steroid kullanmadığını ve sağlık testlerinden geçtiğini teyit ettik” dedi.

Dövme stüdyosu da olayla ilgili bir açıklama yaparak, işlemin güvenli bir şekilde gerçekleşmesi için özel bir hastane ve sertifikalı bir anestezi uzmanı ile anlaşıldığını belirtti. Yapılan kan testlerinin herhangi bir risk göstermediği vurgulandı.


Şans ve Ruh Burcunuzu Öğrenin! ‘Kısmet ve Niyet’ Yazarı Hakan Kırkoğlu Anlatıyor

Related Posts

Cemal Enginyurt, ‘yangınlar bilerek çıkarılıyor’ dedi, iktidara ateş püskürdü

Türkiye’nin birçok ilinde art arda çıkan ve devam eden orman yangınlarıyla mücadele devam ederken CHP’li vekil Cemal Enginyurt, “yangınlar bilerek çıkarılıyor” iddiasını gündeme getirdi. Özellikle yaz aylarında turistik bölgelerde meydana gelen yangınların tesadüf olmadığını söyleyen Enginyurt, “Adres teslim yangın olur mu? Kare misali, dikdörtgen gibi alanlarda adres teslim yangın çıkıyor” ifadelerini kullandı.

Kamyonetin kasasındaki jeneratör bir anda patladı! Tamirci alevler içinde kaldı

Nevşehir’in Kaymaklı beldesinde 21 Haziran’da yaşanan olayda, bisiklet tamircisi Yılmaz T., kamyonet kasasında tamir ettiği jeneratörün yakıt deposunun patlaması sonucu alevler içinde kaldı.

Gökten tomar tomar para yağdı!

Amerika’da düzenlenen veda gecesinde helikopterle gökten para yağdı.

CHP il başkanları Genel Merkez’de toplandı | Ankara İl Başkanı: Karar çıkmasını beklemiyorum; Kılıçdaroğlu’nun sağduyusuna inanıyorum

CHP il başkanları Genel Merkez’de toplandı | Ankara İl Başkanı: Karar çıkmasını beklemiyorum; Kılıçdaroğlu’nun sağduyusuna inanıyorum

İzmit’te Atatürk büstüne saldıran cübbeli sarıklı şahıs tutuklandı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde okulu bahçesine kılıçla Atatürk’e hakaret eden M.Ç. (42) tutuklandı.

Gözler kurultay davasında: CHP Genel Merkezi’nde neler oluyor?

CHP’nin kurultay davası saat 10.00’da başlayacak. Hukukçular ve CHP yönetimi davanın ertelenmesi beklerken ‘mutlak butlan’ ya da ‘kayyum’ kararının da çıkabileceği konuşuluyor.