Yozgat’ta otomobilin üst geçidin ayağına çarptığı kazada 4 kişi yaralandı

Yozgat’ta Üst Geçide Çarpan Otomobil Sonucu 4 Kişi Yaralandı

Yozgat’ta meydana gelen trafik kazasında, Ankara Caddesi’nde seyir halindeki 19 EK 825 plakalı araç, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu Şehit Mehmet Turan üst geçidinin ayağına çarptı. Kazada, sürücü O.İ. ile araçta bulunan üç kişi yaralandı.

Olayın hemen ardından ihbar üzerine harekete geçen 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri kaza yerine sevk edildi ve yaralılar ambulanslarla Yozgat Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Polis ekipleri kaza bölgesinde güvenlik önlemlerini alırken, trafik akışı kontrollü bir şekilde sağlandı. Kaza detaylı bir şekilde incelenerek nedenleri üzerinde çalışılıyor ve soruşturma devam ediyor.

Related Posts

Avusturya’da silahlı saldırı: Saldırgan kasaba merkezinde uzun namlulu silahla ateş açtı

Avusturya’nın Aşağı Avusturya eyaletinde silahlı saldırı düzenlendiği bildirildi. Saldırıda bir kişinin hayatını kaybettiği, bir kişinin de ağır yaralandığı kaydedildi.

Ümit Özdağ: Türkiye’nin birliğine ve dirliğine el sürdürmeyeceğiz

Ümit Özdağ: Türkiye’nin birliğine ve dirliğine el sürdürmeyeceğiz

İmamoğlu: Bu sürecin Türkiye’ye hiçbir fayda getirmeyeceği çok açık

CHP’nin Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, “Bir an önce hukuka dönülmeli, bu yanlış gidişata son verilmelidir. Bu sürecin Türkiye’ye hiçbir fayda getirmeyeceği çok açık.” dedi.

47 yıllık terörün bitmesi için ilk adım: PKK silah bırakmaya başladı

Yeni Şafak Gazetesi’nin 12 Temmuz 2025 tarihli birinci sayfasında yer alan manşet ve haberler… KKTC’ye 100 milyon dolarlık fiber altyapı Türk Telekom, Türkiye ile KKTC arasında imzalanan protokolle adaya 100 milyon dolarlık yatırımla bir yılda 5 …

Fransa’da 3 siyasetçi, siyasetten men edildi; bölgelerinde yeniden seçim yapılacak

Fransa’da 3 siyasetçi, siyasetten men edildi; bölgelerinde yeniden seçim yapılacak

‘Yıldız’lı Icarus şampiyon oldu

Yıldız Teknik Üniversitesi, Polonya’da düzenlenen Shell Eco-Marathon Yarışması’nda, elektrikli otonom araçları ‘Icarus’ ile dünya şampiyonu oldu. Araç hem yarışma parkurunu istenen sürede tamamladı hem de 1 kilovat enerjiyle 178 kilometre gidebilme özelliğiyle enerji verimliliğinde öne çıktı.