Motosikletten düşüp ölen sürücünün çalan telefonuna cevap veremediler

Motosiklet Kazasında Hayatını Kaybeden Mert Tiryakioğlu’nun Acı Sonu

Antalya’da yaşanan acı bir kaza sonucunda genç bir adamın hayatını kaybettiği bildirildi. 23 yaşındaki Mert Tiryakioğlu, alt geçitte kontrolünü yitirdiği motosikletinden düşerek başını refüje çarptı ve olay yerinde hayatını kaybetti. Tiryakioğlu’nun çalan cep telefonuna kimse cevap veremezken, haberi alan yakınları ise polis ekipleri tarafından güçlükle sakinleştirilebildi.

Kaza, Muratpaşa ilçesi Yener Ulusoy Bulvarı’ndaki Güllük Altgeçidi’nde meydana geldi. Kontrolden çıkan 07 BHF 302 plakalı motosiklet devrildi ve başı refüje çarpan Tiryakioğlu, yaklaşık 20 metre savruldu. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede, Tiryakioğlu’nun hayatını kaybettiği belirlendi.

Kaza yerinde Tiryakioğlu’nun cansız bedeni dururken, ablasının aradığı cep telefonuna cevap verilemedi. Bu esnada aileye acı haberi iletme görevini bir yakını üstlendi ve olayı yakınlarına ileterek büyük üzüntü yarattı. Haberi alan ağabey ve abla ise kaza yerine gelerek uzun süre boyunca gözyaşı döktü. Cansız bedenin karşısında yıkılan kardeşlerini sakinleştirmeye çalışan polis ekipleri, ağabeyi defalarca kardeşine doğru dönmemesi konusunda uyardı.

Olay sonrasında Mert Tiryakioğlu’nun cansız bedeni, Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Kaza esnasında Tiryakioğlu’nun kaskının takılı olmadığı iddia edildi. Olayla ilgili detaylı inceleme devam ediyor.

 

Ayşe Kulin: Güzellik ve Başarı Dengede Olsaydı…

 

 

Günün Öne Çıkan Haberleri

Related Posts

İngiliz askerlerin Afganistan’da işledikleri suçların detayları su yüzüne çıktı: ‘Çocukları öldürüyorlardı’

Daily Express gazetesi, İngiliz askerlerinin Afganistan’da işledikleri suçlara ilişkin korkunç ayrıntıların ortaya çıktığını bildirdi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, İngiliz özel kuvvetlerinde görevli askerler silahsız sivilleri, uyuyan insanları ve çocukları öldürüyordu.

İmamoğlu ve 122 kişi CHP Kurultayı soruşturmasında ifade verdi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, CHP’nin 38’inci Olağan Kurultayı’na ilişkin yürütülen soruşturmada şimdiye kadar 123 kişinin şüpheli sıfatıyla ifadesi alındı. 9 milletvekilinin dosyası ise ayrılarak Parlamenter Suçları Soruşturma Bürosu’na gönderildi. İfade verenlerin arasında tutuklanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik de bulunuyor.

CANLI Son dakika… Trump, Orta Doğu turunun ilk ayağı Suudi Arabistan’da: Suudi F-15’i

ABD Başkanı Donald Trump, 13-16 Mayıs tarihlerinde üç ülkeyi kapsayan Orta Doğu turunun ilk ayağı Suudi Arabistan’a geldi. Suudi Arabistan’a ait F-15 savaş uçakları, Trump’ın Air Force One uçağına eşlik etti.

Zelenski’den Putin’in ‘doğrudan müzakere’ önerisine yanıt

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Ukrayna ile ön koşulsuz ve doğrudan görüşmelerin 15 Mayıs’ta başlatılmasını önermesinin ardından, “Rusya’nın 12 Mayıs’ta tam, kalıcı ve güvenilir bir ateşkesi teyit etmesini bekliyoruz” dedi.

Gazze’deki saldırılardan dolayı 1500 kişi görme yetisini kaybetti

İsrail’in Gazze Şeridi’ne düzenlediği saldırılar sonucu yaklaşık 1500 kişinin görme yetisini kaybettiği, bölgedeki ilaç ve tıbbi malzeme sıkıntısı nedeniyle 4 bin kişinin daha bu tehlikeyle karşı karşıya olduğu bildirildi.

Fedakar anne 16 yıldır yatağa bağımlı oğluna bakıyor

Kayseri’nin İncesu ilçesinde beyin tümörü teşhisi sonrası geçirdiği ameliyatla yatağa bağımlı kalan Mesut Yılmaz’a (43) 16 yıldır annesi Ümmühani Yılmaz (66) bakıyor. Eşini, 33 yıl önce tren kazasında kaybeden 4 çocuk annesi Yılmaz, “Doktor, ‘Vücut fonksiyonu ölü, beyincik ölmüş, emir vermiyor’ dedi. Yürüyemiyor. Keşke yürüse de kalksa ama hayat öyle, kader böyleymiş. Akranlarını görünce ben de içleniyorum, bu çocuğum da içleniyor” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir